Reviews

Heel hartelijk ontvangen bij Praktijk Punt Uit! Ik kwam met rugklachten en bij het eerste bezoek wordt er eerst een intake gedaan. Jet, de eigenaresse, luistert erg goed naar je knelpunten en onderzoekt deze. Daarna gaat zij er direct mee aan de slag. Ik voel me erg gehoord en de klachten namen na een aantal behandelingen af. Ik raad Praktijk Punt Uit! aan iedereen aan!

Puck


 

Jet heeft een warme persoonlijkheid. Ik voel me bij haar op mijn gemak. Ze luistert goed en heeft veel kennis. Ze heeft mij erg goed geholpen.

Femm


 

Na binnenkomst voel je je gelijk op je gemak, de locatie, de sfeer, heerlijk.
Jet is warm en hartelijk, neemt alle tijd voor je, is geïnteresseerd en weet precies te vertellen wat ze gaat doen en waarom. De massages zijn ontspannen maar ook heerlijk intensief, heb er altijd nog dagen plezier van. En al mijn kwaaltjes pakt ze vakkundig aan. Ben er erg blij mee!

Nicole


 

Ik ging gespannen liggen op de massagetafel maar door de rustige en prettige benadering van Jet kwam ik tot rust. De ontspanningsmassage die daarop volgde zorgde ervoor dat de spanning uit mijn lijf verdween. Fantastische ervaring en een echte aanrader!

 

Anita


 

Ik zat na een pittige periode van ontzwangeren, moeder van 3 en herstellen van corona tegen een burn out aan maar Jet hielp mij inzien dat dit niet per definitie een mentaal stuk was maar ook zeker een fysiek stuk, de lichamelijke klachten waren verklaarbaar, ik was zo ontzettend moe en had fysieke klachten waar de huisarts niks mee kon, en dan is het zo ontzettend fijn om gehoord te worden en dat je klachten serieus genomen worden, dat was heel fijn.  

Door Jet heb ik mijn energie level weer op de rit gekregen,  mijn lijf laadt weer op! Jet is een heel warm persoon en kan goed luisteren en mensen aanvoelen en lezen.. heel kundig! Zeker een aanrader!

Joke