Wat kunt u verwachten?

Een bezoek aan Praktijk Punt Uit! begint altijd met een gesprek over de klachten. Daarna volgt kort een pols- en tongdiagnose. Bij de Chinese Geneeskunst is dit náást het gesprek een belangrijk onderdeel bij het vaststellen van de diagnose. De meeste bezoekers vinden dit in het begin een beetje spannend. Dat is het niet hoor. Pols voelen gaat net als bij de huisarts en u steekt gewoon even kort uw tong naar mij uit. Poets uw tong niet van te voren: u haalt dan onbedoeld waardevolle informatie weg.

Vervolgens gaan we over tot de behandeling. Ik bespreek met u hoe deze eruit gaat zien en welke middelen we inzetten. Meestal begin ik met een korte TuiNa behandeling omdat dat ontspannend en prettig is. Stiekem neem ik dan alvast wat acupunctuurpunten mee. Aansluitend volgt de acupunctuurbehandeling. Als er nog andere technieken geschikt zijn voor u, bespreek ik dat.

Een behandeling duurt meestal een uur. Soms loopt het wat uit doordat het gesprek wat langer duurt of doordat ik toch nog wat toevoeg aan de behandeling. Ik vind het belangrijk dat u een bezoek aan de praktijk hoe dan ook ervaart als een ontspannen moment voor uzelf.

Een behandeling kost 55,- De kosten wordt (nog) niet vergoed door uw zorgverzekeraar.